Діяльність фонду розповсюджується на Житомир та область
Місія творити добро

Місія творити добро 

Друзі, завдяки вашій підтримці у 2020 році понад півтори тисячі людей отримали допомогу, відчули любов та турботу. Попри виклики пандемії та економічну кризу, ми продовжували надавати послуги реабілітації, послуги жінкам з небажаною вагітністю, забезпечувати дітей вкрай важливими медикаментами, продуктами харчування, одягом та іншим.

 Вдячні кожному, хто підтримав соціально незахищені родини у цей нелегкий час.

 

  

У  2020 році послуги комплексної медико-соціальної реабілітації отримали 532 дитини з інвалідністю. Це  12 244 послуги. Допомогою жінкам з небажаною вагітністю охоплено 826 жінок. 77 хлопців з інвалідністю Романівського психоневрологічного інтернату Житомирської обласної ради протягом року отримували допомогу Фонду через гуманітарні та освітні програми. 

Всі послуги надані безкоштовно соціально незахищеним родинам м. Житомира та області завдяки пожертвам українських та іноземних благодійників. Незважаючи на карантин, всі послуги Фонду навалися у повному обсязі з суворим дотриманням вимог безпеки під час пандемії. Під час строгого карантину очні заняття були переведені в онлайн режим. 

Завдяки програмам реабілітації 235 дітей з комплексними порушеннями розвитку отримали послуги терапій, а 149 дітей пройшли курси соціальної реабілітації. Переважна більшість дітей почали відновлювати функції організму та значно покращили свій стан здоров'я, здобули нові знання та навички завдяки чому значно покращилась їхня якість життя та збільшились можливості реалізувати свій потенціал. 

Програмою видачі безкоштовних ліків “Життя без болю” скористалося 364 пацієнта амбулаторії Фонду, які здійснили  1521 звернення про допомогу у якості медикаментів

Командою допомоги жінкам з небажаною вагітністю проведено 1459 консультація, різними видами допомоги охоплено 826 жінок. 

2542 продуктових набора видано 285 найбільш соціально незахищеним родинам обох напрямків благодійності у якості щомісячної допомоги.

Благонабувачі фонду також отримали близько 2750 кг гуманітарного одягу та одягу б/у за програмою “Гуманітарочка” та 174 пакети для новонароджених.  

2887 молоді навчальних та медичних колективів пройшли програму «Профілактика ризикованої поведінки» запобігання небажаній вагітності, розповсюдженню венеричних захворювань та залежностей.  

205 волонтерів присвятили  13 658  годин власного часу на добрі справи.