Діяльність фонду розповсюджується на Житомир та область
Місія творити добро

Запрошуємо батьків, які виховують дітей з аутизмом на міжнародний семінар "Основні засади допомоги дітям з розладами спектру аутизму: від належного розуміння та діагностики до терапії та соціальної інтеграції", який відбудеться 6-7 вересня 2017 року в Житомирі за адресою: вул. Старовільська 29 (МБФ "Місія в Україну"). 

Мета семінару: 

  • познайомити  батьків з сучасним розумінням природи РСА та сучасними інструментами діагностики та терапії
  • ознайомити батьків з нейробіологічними основами РСА, та сучасним науковим статусом та арсеналом терапевтичних втручань і програм
  • навчити конкретним терапевтичним втручанням, зокрема техніці RIT (навчання реципрокної імітації) 

 

Семінар викладається командою американських фахівців, які мають великий досвід клінічної праці, наукових досліджень, організації навчань для фахівців у сфері допомоги дітям з РСА.

Вартість для батьків : 150 грн по 15 серпня включно, 300 грн з 16 серпня.

Оплата здійснюється у повному розмірі після підтвердження отримання заявки та можливості участі у семінарі.

Для подання заявки на участь в семінарі необхідно надіслати лист на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. вказавши в ньому ваше ім’я та прізвище, контактні дані (місто, телефон, електронна адреса). Якщо ви надіслали анкету і протягом тижня не отримали підтвердження електронною поштою про реєстрацію на семінар, просимо зв’язатися з нами за телефоном  0963547276 – Вікторія Бржезицька.

Спікери: 

Д-р Роберт Нікель

Д-р  Роберт Нікель - поведінковий педіатр і професор педіатрії в Університеті  здоров'я і науки Орегона (OHSU ) у Портленд, штат Орегон, США. В багаторічній професійній діяльності сферами наукових інтересів  д-р Нікеля було раннє виявлення дітей молодшого віку з обмеженими можливостями, в тому числі аутизмом, а також навчання та підтримка професійної  спільноти у піклуванні про таких дітей та їх сім’ї.

 
Д-р Аллі Вейнер

Д-р Аллі Вейнер  має ступінь доктора психологічних наук(PhD), є ліцензованим клінічним психологом і доцентом  кафедри психіатрії  в Медичному центрі університету Раш (Rush University Medical Center).  Аллі Вейнер керує дослідженнями у центрі обстежень, досліджень та лікування аутизму ( AARTS ), а також працює у відділенні поведінкового здоров’я населення. Сферами наукових інтересів д-ра Вейнер є розробка та оцінка поведінкових втручань для дітей з розладами спектру аутизму (РСА). Центральною темою  її наукових робіт є  визначення шляхів для втілення ефективних втручань у «реальному світі» та сприяння доступу до високоякісних послуг для всіх дітей з РСА.  Д-р Вейнер є сертифікованим тренером  та консультантом терапії РІТ (терапія реципрокної імітації). Останні  8 років вона впроваджує терапію РІТ у різних форматах як на національному, так і міжнародному рівнях.

 
Д-р Лінда Шмідт

Д-р Лінда Шмідт має ступінь доктора медицини, є дитячим , підлітковим й дорослим психіатром. Як психіатр вона має досвід роботи у самих різних закладах, включаючи приватну практику з дітьми та дорослими пацієнтами, некомерційну педіатричну амбулаторію для дітей, психіатричне відділення лікарні, стаціонарне відділення для дітей та підлітків, а також денну програму для підлітків з розладами харчування. На даний час Д-р Шмідт працює медичним директором центру «Альбертіна Керр», що є некомерційною організацією , яка служить сім’ям штату Орегон з 1907 року. «Альбертіна Керр» надає  послуги дітям та дорослим з відхиленнями у розвитку  та проблемами психічного здоров'я.

 

Підпишіться на розсилку

Ми будемо розповідати Вам найцікавіше з життя організації "Місія в Україну". Для цього необхідно залишити Ваш e-mail

Відео