Діяльність фонду розповсюджується на Житомир та область
Місія творити добро

Друзі, у вересні завдяки благодійній акції “Діти замість квітів” нам вдалося спільними зусиллями зібрати 16 806 грн. Збір коштів мав на меті забезпечити дітей з інвалідністю можливістю здобувати нові знання, спілкуватися з однолітками й, таким чином, соціалізуватися й розвивати свій потенціал.

І хоча ця сума невелика, ми безмірно вдячні школам міста й області та всім, хто обрав дітей замість квітів і зробив свій благодійний внесок.
Відомо, що дітям з інвалідністю користуватися громадським транспортом не завжди легко і не завжди можливо. В зв’язку з цим, ми надаємо послугу підвозу дітей на заняття та додому спеціалізованим транспортом “Місії в Україну”.
На дизельне паливо для підвозу на навчання спеціалізованим транспортом витрачено 14 345 грн. Додатково на деззасоби для забезпечення карантинних вимог використано 2 649 грн. Чеки додаються.
Дякуємо школам міста й області та всім, хто подарував дітям можливість навчатися. Завжди будемо раді спільним проектам!
Даруймо можливості дітям!
У зборі коштів взяли участь такі школи: Житомирська міська гуманітарна гімназія 23 ім. М. Очерета,
Ліцей 25 Житомир, Вересівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Городоцький ліцей Городоцької селищної ради Житомирської області, Житомирський дошкільний навчальний заклад 73, Житомирська гуманітарна гімназія 1, ЗОШ №7 імені В.В. Бражевського м.Житомир.