Діяльність фонду розповсюджується на Житомир та область
Місія творити добро

У квітні 117 дітей з комплексними порушеннями розвитку з соціально незахищених родин отримали ліки на суму 👉55,367,85 грн.

❤️Все це стало можливим завдяки всім, хто зробив «подарунок здоров’я» для мам дітей з інвалідністю. Спільними зусиллями у березні було зібрано 5️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣0️⃣ грн. Це як приватні жертводавці, так і компанії, серед яких: ТОВ “Аскона-Південь”, будівельна компанія “Гарант-С”, флористи міста.

Більшість дітей з комплексними порушеннями розвитку потребують медикаментозне лікування на постійній основі. Це протисудомні, неврологічні, препарати для підтримки серцево-судинної системи, а також через ослаблений імунітет є регулярна потреба у протизастудних препаратах.

Мама Альоші каже, що без протисудомних ліків стан її трьохрічного сина (на фото) міг би суттєво погіршитися - судоми несуть загрозу для клітин головного мозку кожного разу, коли вони не були попереджені. Окрім Депагіну (протисудомний препарат), пані Анні доводиться купувати й інші дороговартісні ліки в рамках профілактичних курсів лікування стану Альоші.

Мама десятирічного Дениса стверджує, що саме завдяки тому, що кожного місяця отримує протисудомні ліки для свого сина у нашому фонді, Денис живе без судом. До цього Денис три роки поспіль потрапляв до реанімації через стани, викликані судомами.

Завдяки вашій участі у проекті “Діти-квіти” Олексій, Денис та ще 115 дітей з комплексними порушеннями розвитку були вчасно забезпечені необхідними медикаментами.

🙏Щиро дякуємо кожному благодійнику від імені наших підопічних.

🌞Звіт про закупівлю медикаментів опублікований на сайті у вкладці “Звіти” ->“Фінансовий звіт 2021”-> “Звіт витрат 2021”.

😁Фото з видачі медикаментів будемо й надалі публікувати у наших спільнотах в соцмережах.

👉Програми допомоги ми реалізуємо щомісячно, т.я. найвразливіші родини міста та області потребують регулярної підтримки, тому ми заохочуємо вас робити благодійні внески надалі через через приват 24 (приват карта фонду 5169 3305 1236 0683, призначення: добровільна пожертва) або за допомогою сервісу liqpay https://u.to/hAH-Fw

Робімо добро разом!