Діяльність фонду розповсюджується на Житомир та область
Місія творити добро

 Зараз ми можемо багато чого зробити, не виходячи з дому! Допомагати іншим стало легко.

Є ті, хто потребує нашої допомоги вже тепер. Наразі наш фонд опікується більше ніж 1000 родинами. Це родини із дітьми з інвалідністю  в м. Житомирі та області, а також жінки, які народили дітей попри скрутні обставини життя в Житомирській та Вінницькій областях. Навіть в умовах карантину ми продовжуємо надавати допомогу найвразливішим родинам.

Для цього існують спеціальні програми підтримки: 

  • за програмою “Пригорошні добра” ми надаємо допомогу родинам з дітьми з інвалідністю, яка передбачає видачу продуктових наборів на суму від 200 до 250 грн. (в набір входить: олія, крупи, масло вершкове, борошно, сік, печиво, пластівці, цукор ), а також видачу підгузків на суму від 300 грн. для однієї родини; 
  • за програмою “Мама та малюк” ми забезпечуємо мам, які потрапили в кризову ситуацію, продуктовими наборами та/або дитячим харчуванням (на суму від 300 до 400 грн. з огляду на те, яка саме суміш для годування підходить малюку).

Незабаром ми святкуватимемо світле свято Христового Воскресіння. Коли ми сидітимемо вдома за святковим столом, хочемо бути впевнені в тому, що сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах через виховання дитини з інвалідністю чи інші труднощі, матимуть все необхідне для гідного святкування Великодня та на весь період ізоляції. 

Запрошуємо вас долучитися до благодійного онлайн-челенджу #щедрийкарантин, який ставить собі за мету не одноразову допомогу родинам, які опинились у скрутному становищі, а  довгострокову підтримку, як символ нашої любові та взаємодопомоги. 

Умови участі:

  1. Зробіть благодійний внесок через приват 24 або за допомогою сервісу liqpay на підтримку родин із дітьми з інвалідністю та мам в кризових ситуаціях.
  2. Передайте своїм друзям челендж #щедрийкарантин в соц. мережах (facebook.com/misiavukrainu, instagram.com/misiavukrainu
  3.  Радій(-те) зробленій добрій справі.

Кожна гривня – це промінь добра Вашого серця для тих, хто чекає на свято і просто потребує уваги і підтримки в цей нелегкий для всіх час! Маємо надію, що карантин буде щедрим на добро!