Діяльність фонду розповсюджується на Житомир та область
Місія творити добро

Звітуємо!

Друзі, щиро дякуємо за вашу участь у добрій справі, прояв вашої любові та милосердя до діток з особливими потребами, за казкові емоції і подарунки до Дня захисту дітей!

Завдяки вчасній фінансовій підтримці наших друзів, спонсорів, а також волонтерів, наприкінці травня було зібрано 25 600 грн. для організації та реалізації казкового проекту  «ГЕРОЇ В МАСКАХ».

Окремо були отримані негрошові надходження у вигляді подарунків нашим дітям - виготовлені кондитерами пряники, закуплені волонтерами повітряні кульки на паличках, вітрячки, мильні бульбашки, - а також  у безкоштовну оренду в день події були надані яскраві костюми казкових героїв.

В рамках проекту 1 червня волонтери, друзі та працівники МБФ «Місія в Україну» відвідали понад 150 дітей з інвалідністю м. Житомира та Житомирського району. 

Учасники проекту, переодягнені у святкових героїв, відвідали дітей, провели з ними міні розважальну програму та передали подарунки. Всі візити відбувалися з урахуванням карантинних умов.  

Проект підтримали: мер міста Сергій Сухомлин,  ТОВ "Кромберг енд Шуберт Україна", мережа ресторанів "Salad", ТОВ “Аскона-Південь”, Ракович Олександр, кондитерська Дани Головні, агенція “Щастя”, ФОП "Голомах Олександр Олександрович", Олена Легенчук, cтудія свята «Посмішка» та наші чудові волонтери.

Відео можна переглянути за посиланням: «ГЕРОЇ В МАСКАХ»

 

Підпишіться на розсилку

Ми будемо розповідати Вам найцікавіше з життя організації "Місія в Україну". Для цього необхідно залишити Ваш e-mail

Відео