Діяльність фонду розповсюджується на Житомир та область
Місія творити добро

Отже, прийшов час звітувати про нашу діяльність. Ми щиро вдячні нашим спонсорам, партнерам, друзям та волонтерам за їх участь. Сподіваємось, цей звіт стане для вас підбадьоренням та заохоченням продовжувати благодіяти та змінювати світ на краще.

У 2018 році завдяки програмам підтримки жінок народилося 250 малюків.

16,847  молоді та студентів, батьків школярів та навчальних колективів охоплено програмою ризикованої поведінки (профілактика абортів, хвороб, що передаються статевим шляхом, тютюно –, алко- та нарко- залежностей). Понад 80% молоді змінили ставлення до аборту та стосунків до шлюбу.

962 дитини з інвалідністю та члени їх родин отримали різні види медичної, реабілітаційної або гуманітарної допомоги.

246  дітей пройшли курс професійної медико-соціальної реабілітації (більше половини – це діти із районів Житомирської області)

Завдяки фізичній реабілітації 5 дітей навчилися сидіти, 11 повзати, 14 ходити. Завдяки програмам занять з дошкільнятами 31 дитина з інвалідністю здобула необхідні навички та знання для навчання в дитячих садках та школах та приєдналися до їх дитячих колективів.

У літніх оздоровчих таборах оздоровлено 105 дітей та 84 дорослих.

287 волонтерів присвятили 26.000 годин  свого часу на допомогу дітям та батькам з потребуючих родин.

Цього року Фонд отримав 1 місце у номінації "Регіональна благодійність" та 2 місце у номінації "Благодійність у соціальній сфері".

Підпишіться на розсилку

Ми будемо розповідати Вам найцікавіше з життя організації "Місія в Україну". Для цього необхідно залишити Ваш e-mail

Відео