Діяльність фонду розповсюджується на Житомир та область
Місія творити добро

З 1998 року команда «Місії в Україну» допомагає жінкам з небажаною вагітністю та дітям з інвалідністю та їх сім’ям.

Жінки з незапланованою вагітність у Фонді можуть безкоштовно зробити анонімні тести на вагітність, отримати консультації фахівців та матеріальну підтримку. За 20 років благодійності завдяки підтримці жінок, народилося понад 1860 малюків.

Для попередження небажаної вагітності, абортів та інших наслідків ризикованої поведінки програмою профілактики охоплено близько 100.000 молоді та жіночих колективів.

Протягом 20 років понад 3200 дітей з інвалідністю та члени їх родин отримали послуги медико-соціальної реабілітації та гуманітарних програм.

На сьогодні на обліку медичної амбулаторії Місії знаходяться 800 дітей з інвалідністю та членів їх родин, з них близько 300 дітей в рік отримують послуги професійної комплексної реабілітації.

З 1998 року 319 тонн благодійної допомоги надано лікарням, інтернатним закладам та фізичним особам у вигляді медикаментів, засобів особистої гігієни та підручних засобів пересування, продуктів харчування, дитячого харчування та ін.

Волонтерами на благодійність присвячено близько 150.000 годин.

Команда Фонду щиро вдячна всім друзям, партнерам, спонсорам та волонтерам. Разом ми продовжуємо відроджувати прекрасні традиції меценатства та благо чинності в Україні, щоб світло добра, запалене у кожнім серці, осяяло всю країну.

Підпишіться на розсилку

Ми будемо розповідати Вам найцікавіше з життя організації "Місія в Україну". Для цього необхідно залишити Ваш e-mail

Відео